sâmbătă, 4 aprilie 2009

Din colaborarea dintre Concordia și Antidrog





1 Mai 2007, prima întâlnire dintre cele două organizații

26 Iunie 2007, Caravana Antidrog la Toplița
1 Mai 2007, Training-ul Antidrog

1 Mai 2007, Training antidrog
  Training susținut de Alexandra Țifrea și Bogdan Țifrea și Eva Boros prin care membrii Concordia și membrii voluntari Antidrog Miercurea Ciuc au fost informați cu privire la consumul de droguri, definiția fiecărui drog în parte, metode de sensibilizare și prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Tuturor celor implicați în proiect li s-au adus la cunoștință toate aspectele negative ce implică consumul de droguri și li s-au prezentat o serie de recomandări pentru lupta împotriva drogurilor.
  În cadrul întâlnirii, celor prezenți li s-a predat și scrierea, derularea și alte aspecte ale proiectelor. Bogdan Țifrea predat participanților elemente ale scrierii de proiecte de la stagiul de idee până la scrierea propriu-zisă a lor, după care, printr-un exercițiu de brainstorming, cei prezenți au pus la cale detaliile unui proiect la care membrii ambelor organizații urmau să participe, practic 1 Mai 2007 a fost ziua-n care ambele organizații au "semnat" o colaborare frumoasă. Primul pas, startul proiectului "Caravana Antidrog", la 26 Iunie 2007, o caravană formată din câțiva dintre tinerii prezenți la 1 Mai 2007 să facă o excursie în tot județul Harghita pentru a împărți fluturași antidrog, a lipi diferite anunțuri și a conștientiza în topicul consumului de droguri. Zis și făcut, la 26 Iunie 2007, organizațiile s-au reunit iar proiectul "Caravana Antidrog" s-a derulat, rezultatul a fost pozitiv deoarece toate obiectivele proiectului au fost atinse.
  Colaborarea a continuat și continuă și acum când în Decembrie 2008 un nou proiect a reunit Agenția Antidrog și Concordia, acesta s-a bucurat de un real succes, în următorul articol am să vă vorbesc în detaliu despre ultima colaborare de succes dintre Agenția Națională Antidrog și Asociația Etnoculturală "Concordia".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu